Merhaba değerli üyeler bugün böyle bir sohbet konusunda bulunmak istedim;
Önce ben başlayayım

Günlerden bir gün lisedeyiz o zamanlar çok samimi oldugum hala da görüştüğüm bir yakın arkadaşımla son sınıftayız o zamanlar müdürü yeni değişmiş
Ama biz ilk haftadan okuldan kaçtıgımızdan haberimiz dahi yok müdürün kim oldugundan.
Bir gün işin cıvıgını çıkardık okuldan kaçtık herkesi organize ettik 7-8 kişi çete gibi geziyor sigara içiyoruz okulun dibinde,eşşekliğe bak yanımıza bir araba yanaştı el frenini çekti camı yavaşca indirdi,gençler bi dal sigaranız varmı dedi. bizde kafa adama benziyormuş deyip adama sigara uzatıyoruz.Bide kendi aramızda benimki daha iyi benden yak muhabbetine giriyoruz.Sonra bianda bagırış çıgırış adam okul müdürüymüş hepimizi enseledi,bunu içtiniz adam mı oldunuz lan diye bi ton azar çağırış,ertesi gün sabah okulun önünde kontrol var hepimizi kürsiye çıkartıp bir ton laf söylemişti içeri girincede paylaşmayı seviyosunuzda sigarayı bari paylaşmayın demişti
Hem pataklanmış,hem müdüre sigara bağlamış,hemde rezil olmuştuk,Basit derece bi utançlık seviyesi gibi sizden de bekliyorum