Merhabalar ben yakinda kendi websitem uzerinden yazilim satisina basliyacagim. Benim kullandigim yazilim gamexia adli firmanin sattigi dijital satis scripti. Simdi ben internetdeki e-fatura hizmetleri veren firmalara baktim cogunun otomatik fatura kesme entegrasyonlari var ama sanirim sadece bilindik pazaryerlerine apileri var ( hepsiburada, amazon, n11 gibi). Benim kullandigim bu script ile bir uyumu oldugunu dusunmuyorum bunun ama bildiginiz boyle hersiteye gore otomatik fatura entegrasyonu yapan bir yer var mi?
Birde ben bifatura ile parasut arasinda kaldim. Bu ikisi arasindaki farklar nelerdir ? Kontur fiyati onemli degil benim icin yeni baslayan birinin kolayca yapabilmesi ve firmanin verdigi destek onemli.
Parasut burada sadece fatura kesmemize mi yariyor ? On muhasebe programi felanda var o ne ise yariyor ? Ben simdi bunu aldikdan sonra ayriyetten muhasebeciye ihtiyacim kalmiyacak mi ?
Eğer fature kesmek için entegrasyona ihtiyacın varsa bunu gameixaya bildirebilirsin, ekstra ücret karşılığında yapıyorlar