Hocam her türlü emeğe saygım var. Öncelikle elinize sağlık yardırıyorum biraz.

Çok karışık ve bilişsel yük çok fazla.Raporlanması gereken o kadar çok şey varki hangi birinden başlasam bilemedim.

Renk cümbüşü var. Marka renginiz nedir? Birinci ve ikincil renkler ağır basmalı. Maviden mora mordan turuncuya turuncudan kırmızıya geçmemeli. Hatta mümkünse tek renk kullanın derim. ikinci renkte birinci rengin bi tonu olabilir.
En üstteki bar çok hızlı geçiyor, gözden kayboluyor. Biraz daha yavaş geçebilir.
İnstagram ambiansı olmamış. En azından buraya olmamış. Hikaye paylaşan biri yok anladığım kadarıyla onlar haber başlıkları. İnsanlar neyi okudugunu ya da hangi kullanıcıya tıkladıklarını bilmeli.
Ekranı rahatlatın lütfen. Çok fazla görüntü var. En önemli kısmı belirleyin ve sıralama yapıp aşağıya doğru taşıyın. En önemliden > daha az önemlilere.
Genel olarak düzen ve eşitsizlik ilkelerine aykırı bir sayfa. Listeleme 1 2 3 4 sayıların merkezde olması bir standarttır mesela ya da açılır menü mobildeymiş gibi davranamaz. Davranmamalı.
Birlikte konumlandırılma ilkelerinede uymalısınız. Bu görüş, insan davranışlarını analiz eder. Örneğin kategoriler bölümünde ( en altta footerda olan ) Airdrop bounty hizasındaki rakamlar buradaki metinlere yakın olmalı. Kullanıcı bu ikisini ayrı bir şey olarak gruplandırmamalı.
Yine sol taraftaki menüde ki yuvarlak içindeki dairenin içinde rakamlar var. Ve bu yuvarlak dairelerin biri daha büyük biri daha küçük. Hepsi aynı ve eşit hizalarda olmalı.
Ana menüdeki itemlere tıklayınca hover neden siyah renk olarak ayarlandı , kayboluyorlar. Arka planda siyah.

Genel olarak kötü ama iyileştirilebilir. Bu şekilde yazılı ve resimli bir rapora ihtiyaç duyarsanız iletişime geçebilirsiniz ayrıca.