yazılanların hepsini okudum aynı süreçten bende geçiyorum, senin tam olarak neden depresyonda olduğunu bilmiyorum benim arkadaş, ilişki, para bütün hepsi bir anda gelmişti. şuan düşündüğümde para mutluluğun en sonunda olduğunu öğrendim, hatalarımızdan ders çıkarmalıyız acılarımızdan kaçmak yerine yüzleşmeliyiz, spora başladım zevk alsamda yapasım gelmiyor para kazanıyorum kazandığım paradan zevk almıyorum, şehir dışında çıktım evimi özledim eve geldim evden sıkıldım yani ne yaparsan yap olmuyor buradaki tavsiyelerin hiçbiri seni tam olarak tatmin etmeyecek yapacağın tek şey zamana bırakmak, ben uyumak için alkol içiyorum mesela bağımlı olduğum için değil uyumak için çözümler arıyorum, intihar etmeyi düşündüğüm zamanlarda 1-2 gün sonra güzel bir olay yaşıyorum düşünüyorum intihar etseydim bu anı yaşayamayacaktım diye mutlu oluyorum. psikoloğa gitmeyi öneririm bende düşünüyorum, çözüm aramaya çalışma çözüm aramaya çalıştıkça içinden çıkamazsın zaman geçirmeye çalış, iyi yada kötü zaman geçir sadece zaman herşeyin ilacı