*********** web sitesi : ses.binance.com
Binance kurulduğundan bu yana üyesiyim. yani ağustos 2017. Binance ta temmuz da açılmıştı sanırım.
Gelen mail şifre sıfırlama tabi yersen ki yiyen de oldu . yakın arkadaşım. daha sonra şifre sıfırlama işleminiz için aradık şeklinde telefon gelmiş , akabinde yanındakinin telefonundan beni aradılar. Telefonu kapatmalarını söyledim tabi beni arayana kadar arkadaş linke tıklamış telefonuna ya trojen yedi yada bilemiyorum ,
Hesabına giriş yapılmış . sonraki süreç şu şekilde ilerledi .
2020 de arkadaş a Theta almıştık yüklü miktarda .
Linke tıklar .
Telefon gelir , alo merhaba Binance ofisten arıyoruz, Binance hesabınızda bir sorun olduğunu tespit ettik.
Giriş yaparmı sınız ?
arkadaş binance uygulamaya tıklar ..
Efendim giremedim. ( karşı taraf giriş yapmıştır )
-efendim hesabınız sanırım hacklendi . size yardımcı olabilmemiz adına öncelikle hesabınıza bloke ediyoruz , öncelikle işlem yapılmasını önlememiz gerekiyor ..
Arkadaş heyecan yapar tamam der .
Telefonunuza şifre gelecek onu bize iletin biz gereken adımları atacağız der . ( bu arada thetaların satışı yapılır nakde geçilir ) transfer için kod gerekmektedir.
Tam bu esnada beni ararlar ( yanındaki arkadaşından )
Dolandırıcının mikrofonunu kapatırlar , bana durumu hızlı izah ederken hemen telefonunu tamamen kapat format at sonra hesabını hallederiz dedim.
Telefonu kapattı dediklerimi uyguladı ve dolar transfer edilmeden durumu önledik.
Arkadaşa içerik olarak farklı mail gitti. bana da bu şekilde marjin falan filan fistan maili atmış.
Bir kaç gün geçti aynı mail bana gelir...
Dikkatli olmanız adın.