Selamlar,
Bu sabah yaşadığım bir olayı anlatacağım.

Pazar sabahı tanımadığım bir numara tarafından defalarca aranıp uyandırıldım.
Telefonu açtığımda karşı taraf, "xx plaka araç sizin mi?" diye sordu. Kendisine aracın bana ait olduğunu doğruladım. Bunun üzerine "Çekmen lazım, çalışma yapacağız." şeklinde bir talepte bulundu. "Belediye misiniz?" diye sorduğumda, "Hayır, halıcıyız. Tabela işi yapacağız." yanıtını verdi.
Bu noktada, kendi sokağımda park halinde olan aracımın park yerinde bir ihlal olmadığını ve Pazar günü böylesi bir taleple rahatsız edilmemin yersiz olduğunu belirttim.
Karşı taraf, tehditvari bir üslupla "Çekmezsen sıkıntı olur." dedi.
Bunun üzerine aşağıya indim. yüz yüze konuşma sırasında kendilerine tekrar aracımın yasal bir park yerinde olduğunu ve ihlal yapmadığını, bu sebeple de başka yer olmadığı için çekmek zorunda olmadığımı belirttim.
Ancak şahıs, "Biraz daha açmasaydınız, ben zaten trafik çekicisi çağırıp çektirecektim." şeklinde bir ifadede bulundu.
Bunun üzerine, yasalar gereği park yasağı olmayan bir alandan aracımı çekemeyeceklerini hatırlattım.
Ancak karşı taraf, "Ben 20 yıllık reklamcıyım, öyle bir çekiyorlar ki..." şeklinde konuyla alakasız ve tehditkâr bir tutum sergilemeye devam etti.
Mevzu daha fazla büyümesin tadımız kaçmasın diye arabayı çektim ama sorum şu;

Böyle bir durumda trafik çekicisi arandığında trafik çekicisi aracımı çekebilir mi? sonuçta yasak bir yerde park etmemişim.