1 - ucuz olması ve stabil servis kullanımı
2 - ödeme yöntemi kolaylığı
3- kullanıcı dostu şık olması - gecikme bulunmaması
4- her güncelemede servis kontrolü
5- müşterilerinizi kendiniz tanıyın bulun arkadaş olarak vs. gidip abartı fiyatlar eklemeyin %20 kaar payı ile ilerleyin ardından durmadan sipariş mi geliyor 4/5 smm panel sahipleriyle anlatırsınız size indirim yaparlar kaar payınızı hem artırmış olursunuz bu şekilde.
2-reklam vermenizi önermem müşterinin ilk güvenmesi gerekiyor karşı tarafa o güveni verin kayıt olma vs kolaylaştırın üyelik siz sipariş sistemi çok önemli.
3- kötü servisler kullanmayın yok bu ucuz bunu ekleyim müşteriler alsın bende bundan %100 kar ederim demeyin
Durmadan destek taleplerinde şikayet duymaya başlarsınız
Servis hızlarını 24 saate bir kontrol sağlayın gerekirse 12 saat
Arada temayı güncelleyin farklı renkler vs insanlar sıkılmasın durmadan sipariş veren müşteriler illaki olucak.
+ Günde sadece bir kısmını üye aramak için ayırabilirsiniz
Mesala çok fazla kişi takipçi alımı için konu açıyor ordan ilk siz yazarsanız ve iletişimi durmadan sürdürürseniz illaki oda sitenizi kullanmaya başlicaktır
+Destek taleplerine anında cevaplayın
Birde servislerde tahmini tamamlanma süresi bulunsun.
Birde elinizden geliyor sa kendi site temanızı kurun diğerlerine benzemesin.
öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Şu an sağlayıcı ve servislerim stabil çalışmakta. smm panel olmasına rağmen kalabalık bir servis listesi yerine çalışan, en çok talep gören servislerin eklemesini yaptım. Türkiye'de şirket açtığım için Kar marjımın üzerine mecvuren %20 de vergi payını eklemek durumunda kaldım. Yazdıklarınızı not aldım ve dikkate alacağım. Tekrardan Teşekkürler..