ByHickimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam o kazanç satın aldığımız yabancı finans sitesine ait konuda bahse geçen projeye değil, proje için 30 domain aldık bunlardan sadece 1 tanesine kurulum yaptık yazılım taraflı değişiklikler ve mevcut sıcak projelere odaklandığımız için bu proje biraz geri planda kaldı, şuan da yazılım tarafına olan sıkıntılarımızın çoğunluğu bitti 30 site için yaklaşık 200m+ bir data scraper edeceğiz sonrasında verilerin siteye aktarımı işlenmesi yapılacak gelişmeleri tabi ki paylaşacağım hocam.
Aslında tek projeye odaklanmıyoruz birden çok proje mevut bunların arasında geliri yükselme potansiyeli olanları en yüksek seviyeye çıkarıp diğer işler ile ilgileniyoruz, satın aldığımızda 150 200$ arası geliri olan finans sitesini şuan günlük 2k$+ rakamlara çıkardık.
Konudaki proje benim gözbebeğim olan bir proje hocam benzer projelerden günde 40 50k$ kazananlar var, 2025 yılı içerisinde ilk etapta bu 30 siteyi tamamen bitireceğiz inş.
tüm mesajlari okudum sizi tebrik ediyorum ve bir sorum olucak , bu finans sitesinini kazanclarını 10x nasıl cıkardınız ? içerikleri mi arttirdiniz yoksa full seo ya mı abandınız