aldatıldım,hemde 2 kez ama hiç aldatmadım çok şükür.yaşadıklarımı,kim olursa olsun başkasına yaşatmak istemem.

1.sinde henüz lisedeydim.en yakın çocukluk arkadaşım ve 4,5 yıllık sevgilim meger arkamdan ne işler çeviriyormuş.ögrenince hayatımın şokunu yaşadım haliyle.yinede allah rahmet eylesin,kız ölüp gitti.çocukluk arkadaşımda en son almanyada hapisteydi adam yaralamadan.öldü mü,kaldı mı bilmem ama umarım sürünüyordur....

2.si ise yine en yakın çocukluk arkadaşlarımdan birisiydi,bu kez kız hani aşk evliligi ve mantık evlilige diye 2 kavram var ya,ona örnek bu da.ünideydim o zamanlar ve dedim ki aşktan yana şansımız gülmüyor,bu kezde mantıktan yana yapalım tercihimizi.duygusal olarak bişey hissetmedigim ama çok iyi anlaştıgım,çocukluktan itibaren herşeyini bildigim,sorsanız bu hayatda en iyi tanıdıgım kişilerin başında gelen bi kız vardı.ailecek görüşüyoruz,sürekli bi aradayız filan yani ailelerde sorun çıkarmaz.kızla bi süre denedik,olmadı.ben adanadaydım o ara,kız aydın da.detaya girmeyeyim şimdi bagzı şüphelerim sonunda bu forumdan bi arkadaş aracılıgı ile gerçegi ortaya çıkardım.bi taraftan benle evlelik planları yapan,şurda oturalım,evimize bunu alalım filan diye benle ugraşan kız bi taraftan okulun bahcesinde başkasının kucagından inmiyormuş.arkadaş sagolsun bunu bana resimle,video ile de kanıtladı ki şüphelerim vardı dedigim gibi zaten.ortaya çıkıncada direkt yol verdim.

sonuç olarak tabiki ikiside üzdü,özellikle 1.de çok kötü oldum ama 2.sinde daha kolay atlattım.insan bunada mı alışıyor,malasef alışıyor demekki.tabi duygusal olarak bi bagımın olmamasıda bunda etkili oldu.çok şükür sıkıntısız atlattım o süreci.sadece insanları nasıl bu kadar yanlış tanımışım,zerre kadar adamdan anlamıyorum ben demekki diye dert yandım.o kız aynı andabenim ögrendigim 4 kişiyle birden görüşüyormuş,nerden bulduysa 5.birini bulup onla evlendi.yaptıgına,yapacagına hergün 40 kez pişman oldugu bi hayatın içinde şuan.baba evinde,5 kuruşsuz,çocukla,sürünüyor.kocası bi var bi yok,kaç defa hapse girdi çıktı filan.

benim için en kötüsü,güvenimin sarsılması oldu.sonrasında ne bi arkadaşıma dogru dürüst güvenebildim nede kızlara.çok ilişkim oldu,hepsi her an aldatacak gözüyle baktım.sonuç,yaş oldu 39,hala bekarım.bu hikayede ismi geçen herkesin hayatı aslında bitti,ilişki yönünden yani.