kabil29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum web alanı düşündüğüm bir alan ve en az zorlanacağımı düşündüğüm alan diyebilirim rekabet konusu çok doğru hele de bu dönemde.Java için çok istekliyim ama 20 senedir Java ile ilgilenen insanlar bile Javayı yedim içtim diyemiyor çok ayrı bir dünya
Hiçbir yazılım alanı için yedim içtim denemez bence. Her gün yeni teknolojiler geliyor, şu an Java Developer olarak çalışıyorum ve sektörün %99unda olduğu gibi benim de çalıştığım yer de eski teknoloji kullanıyor dolayısıyla onları öğrenip uygulamak durumundayız. Yarın bir gün freelance iş geldiğinde onun gerektirdiklerini öğreneceğiz vs vs yazılımda öğrenmek bitmez. Şu ana kadar üzerinde tamamen hakim olduğum bir iş almadım desem yeridir Başladıkça öğrenip uyguluyosun o şekilde ilerliyor genelde. Javanın dezavantajı paket yönetiminin çok uğraştırıcı olması. Çok manuel bir dil her şeyi kendin yapıyorsun konfigürasyonları vs ve syntax biraz sıkıcı. C# kadar keyifli bir syntaxı yok bence. Bu yüzden birçok kişi java bırakıp c# geçiyor