Merhaba, benim için anlatması zor ama uzmanı için kolay olabilir. Yaz aylarında hesabım hacklendi, nasıl yaptıysa hacker bir intagram hesabı ile eşleştirmiş, sonra facebook reklam hesabımdan para almış. Neyseki banka zararımı karşıladı. Ama asıl sorun, facebook hesabımın kapatılması. O hesaba bağlı bir işletme portfolyom ve içerisinde tanımlı facebook hesabım ve instagram hesabım vardı. Reklamlarda dönüşümleri de kullanıyordum. Şimdi bu hesaba asla giremediğim gibi bu işletme portfolyasına erişemiyorum, tanımlı sayfaları da başka bir yere aktaramıyorum.
Gerçekten çıkmaz bir durum, bir tane facebook iletişim epostası, telefonu türkçe ingilizce hiç farketmez yok, böyle bir mağduriyet.
Facebook ve instagram için birden fazla internet sitesi reklamı veriyorum. Bir araya getirmeye çalışıyorum, bir akıl veren olur mu?
Bu arada bahsettiğim facebook sayfasına ve instagram hesabına erişimim var. Ama hiçbir şekilde başka bir işletme protfolyasına kapatılan hesaptan ötürüizin vermiyor. Ve son not, çalma amaçlı lan instagram hesabı da kapatılmış.