PREMIUM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Ödeme entegrasyonları + vergi için açılır.
2-) Eğer yurtdışındaki şirketiniz adına banka kartı alabilirseniz ya harcamalarınızı bu kartla yaparsınız yada bu kart ile ATM'lerden para çekersiniz nakit ihtiyaçlarınızda.
Bu şekilde çifte vergilendirmeden kurtulursunuz.
3-) İngiltere'nin vergi beyanları kısmında kimse yardımcı olmuyor katılıyorum. ABD'de parasını verip yetkili CPA ile çalışıyorsunuz.

2. seçenek için, dün başka bir konuda detaylı bir yorum okumuştum. Bulabilsem ekleyecektim.

Uzun zamandır yurtdışında iş yapma hedeflerim vardı, hedeflerime birer adım yaklaşsam da.. ödeme entegrasyonları, muhasebeleştirme... yüzünden bir yol kat edemedim. Gerçekten sorun çıkmayacağına inansam İngiltere'de veya Abd de bende şirket açayım.

Şirket kurma ilanlarına baktığımda şirketin açma hizmetleri bulunuyor, sonrasında destek hizmeti ben göremedim. Uzun vadede şirket kuruluşu sonucunda her hangi bir sorunla karşılaşan oldu mu ? bilemiyoruz.

Bir tanıdığımın yurtdışı şirketine ödemeleri alıp wise üzerinden kendi hesabıma alıyorum. Kendi muhasebecim de daha çok esnaf muhasebecisi olduğu için pek faydasını göremiyorum. Sadece beyan verir, bu dönem ona da kızdım