dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu söylediğimin %100 başarıya ulaşacağına başarıya ulaştığını altına imzamı atarak iddiaya girerim.

Ben alakasız site demedim sitenle alakalı 30 kadar site yapacaksın dedim. Tabii ki onları indeksleteceksin onlara çalışma yapacaksın belli bir yere gelince belli bir sırayla ekleyeceksin. Hatta tamamından ana siteye değil 3 gruba ayırarak ABC katman yapacaksın. Millet boşuna tanıtım yazı alıyor boşuna backlink diye oradan oraya dolaşıyor alayı aptal

İddiaya girmeye de gerek yok tekdüze durağan belli bir hitle giden bir siten varsa ya da belli bir yaşa gelmiş belli içeriği olan indekslerinde silinme spam vesaire durumu olmayan bir siteni Sitenle alakalı başka sitelerin altına ekleyin farkı görün

Bu arada belirteyim Ben link falan satmıyorum seo çalışması falan da yapmıyorum
Her şeyin altına imzanızı atmayın sonra avukat kapınızı çalar konu sahibi tek bir sitesini bile bir yere getirememişken 30 siteyi bir yere getirmekten bahsediyorsunuz. Mevzu nicelik değil nitelik. Gelelim sizin mantığınıza bu form sitesinde onlarca link yada tanıtım satan kullanıcı var. 50 kadar aynı skalada olan site bulursun sizin değiminizle belli bir yere kadar getirmiş olarak da bulursun. bizde o skalada bir site kuralım onlardan link alalım hooop yükselelim. Bu kadar basit olması mantıklı mı? bence değil...