Eşinizin ailesine olan tavrın senin aileni de ilgilendirir
Eşinin anne babasına saygısızlık edersen o da eder,boşanmaya kadar gider
Burası benim evim ki seyi istemiyorum dersen,eşinden tepki görürsün. Yine boşanmaya kadar gider
Kendi ailenle yaptığın GB kavgayı eşinin ailesiyle yaparsan yine aynı sonuçları doğurabilir. Tabi bunların hepsini farazi konuşuyorum
Eşinin ailesi bazı davranışlarından dolayı alınganlık yapıp tavır koyabilir.bu da normal. Evmden gidin diyemezsin. Eşine ailenle iletişim kurmayacaksın diyemezsin
Özetle sosyal varlıklarız😊
Tabiki soeunlar olacaktır. Sorunları kapıyı kapatarak çözmeye kalkarsan Allah muhafaza o kapı senin üzerine de kapanabilir
Ben de evliyim ve 3 çocuk babasıyım
Ben de bazen eşimin tarafıyla sorunlar yaşadım. Ama hiç bir zaman babanın evine gidemezsn,görüşme vs demedim. Gitti geldi. Alışıldı sorunlar çözüldü
Mesela eşin 25 yaşında diyelim. 25 sene her şeyi paylaştığı insanları senin için terk etmesini istersen sonunda istenmeyen durumlarla sen karşılaşabilirsn.
Tavsiyem asarım keserim.onlarkim ki. Evme gelmesinler gitmesnler diyenlerin dediğini yapmanı önermem.
Hepimiz insanız ve sonuçta ailesnden ayrılan eşin için braz daha yumuşak olman,onun için yıllarca emek veren insanlara daha yumuşak davranmanı öneririm.
Senin de kız evladın olursa ve damadın aynısını yaparsa yaşayacağın duyguları düşün ve idareli ol.
Tavsyem bunlar
Belki de ufak şeyleri çok nüyütüyoraundue vsvs
Çok uzun yazdım 😂
Yeter bu kadar. İnsan yaşadıkça olgunlaşıyor.
Hakkınızda en hayırlısı olsun