Gerçekten de bu taktiğin uzun vadede işe yarayacağını düşünüyormusunuz? Alakasız alınan her backlink çöptür. Kısada belkide işe yarar ama uzun düşünüldüğünde yalnızca boş masraf. Kendinizi güncellemenizi öneririm. 30 kadar site yap link ekle demek bence akıl tutuması hadi alakalı 30 site kurdu diyelim ama hiç bir otoriteye sahip olmayan 30 site ne fayda sağlayacak?
Bu söylediğimin %100 başarıya ulaşacağına başarıya ulaştığını altına imzamı atarak iddiaya girerim.
Ben alakasız site demedim sitenle alakalı 30 kadar site yapacaksın dedim. Tabii ki onları indeksleteceksin onlara çalışma yapacaksın belli bir yere gelince belli bir sırayla ekleyeceksin. Hatta tamamından ana siteye değil 3 gruba ayırarak ABC katman yapacaksın. Millet boşuna tanıtım yazı alıyor boşuna backlink diye oradan oraya dolaşıyor alayı aptal
İddiaya girmeye de gerek yok tekdüze durağan belli bir hitle giden bir siten varsa ya da belli bir yaşa gelmiş belli içeriği olan indekslerinde silinme spam vesaire durumu olmayan bir siteni Sitenle alakalı başka sitelerin altına ekleyin farkı görün
Bu arada belirteyim Ben link falan satmıyorum seo çalışması falan da yapmıyorum