Şimdiii biraz uzun yazabilirim öncelikle kusuruma bakmayın.
Daha önce hiç bir sorununuzun olmadığını herşeyin çok iyi gittiğini varsayıyorum.
Şimdi hocam kadınlarda bazı dönemler vardır duygusal yoğunluğun yaşandığı. Bu sürekli tekrarlar. Anlamıştır tüm arkadaşlar.
Şimdi hamilelik bu olayın neredeyse 40 gün 2 ay felan top seviyede sürdüğü durumdur. Bu dönemmler de aşırı hassas olurlar ve malesef anneci ya da babacı olurlar. Kayınvalidenizin yapısını bilmiyorum fakat orada bir gariplik var. Onu çözemedim.
Bence bi akışına bırakın şu 2 aylık dönem bi atlasın. Hem kendinizde diyorsunuz kalp rahatsızlığı başladı diye. Aman kendinize dikkat edin. Üzüntü en büyük düşmandır.
İlla ki herşey çözülür. Eşinizle de bu süreçlerden sonra sakince oturur bu yaşadıklarınızı hissettiklerinizi anlatırsınız emin olun anlayışla karşılayıp özrünü bile dileyecektir. Çünkü şu zamanda edilen hareketler pek sağlıklı değil onun açısından (duygusal olarak)
Bugün sabaha kadar o şekilde yapmak istiyordum hocam fakat sabah ekmek almaya çıktım geldim aralarında konuşmalar olmuş ve 40 gün bir yere gidemeyiz diyen eşimin, ben annemlere gidip 2-3 gün kalayım sonra geliriz demesi beni tekrar düşündürdü yani sessiz kalınca da arkadan garip planlar yürüyüp gidiyor.