chasm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir makine mühendisi olarak bir kaç şey söyleyebilirim. muhtemelen yer yüzünde ki en sorunlu araçlardan biri üretim yılı ve model olarak. muhtemelen sorun ısıtma bujileri ve aksamında. yanma odasında büyük bir sıkıntı var. ECU yani beyin gereken elektrik akımını hava sıcaklığına göre uygulamıyor eğer ısıtma bujilerini yeni değiştirdim derseniz. Donanımlı bir servise gösterip yardım almanız gerekli. yine muhtemelen hava sıcaklığını ölçen sensörlerden biri hasarlıdır diye düşünüyorum çünkü yanma sıcaklığını ayarlayamıyor sanırım.
Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demiş ünlü müzisyen Hande Yener: hatayı sen en başında yaptın.

Alınır mı hocam o araç. Geçmiş olsun. En kısa sürede çözümlersin insallah. Ardından elden çıkarmanı tavsiye ederim.
MeyRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soğukta motor soğutma suyu donma problemi varsa hocam kendini korumaya alıyor olabilir, BMW sensör arabası her yanı elektronik.

Buji vs değildir problem. Bir bakim yaptır yağ filtre antifriz derim
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzin filtresi, bujileri degiştir hocam.
vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun. güzel araç vakti zamanında kullandım. anılarım canlandı gözümde
iNKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaşta şöyle bir durum vardı aracı düz yere parkedince sorun olmuyordu ancak hafif eğimli yere parkedince akü bitiyordu. Birçok ustaya gitti çok parça değiştiler sorunu bulamadılar en son bir usta akünün altında kablolarda sorun bulmuştu. Araba hafif meyilde kablolar birbirine değip aküyü desarj ediyormuş. Aküden giden kabloları bir kontrol ettirin belki ordandır.
vivalaserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de benzer bir durum var, kontak anahtarını bir kademe açıp bekleyin bir dakika kadar ondan sonra ateşleyin benim araçta buji ısıtma olduğu için o şekilde çalıştırıyorum.

arkadaşlar yorumlar için teşekkür ettim bugün amper metre alıp çalışmayan sigorta ve sansörleri denedim, bir sansör çalışmıyormuş benzin pompasıyla alakalı, gidip çıkmacıdan 2.el sansör aldım taktım araç tak diye çalıştı, kaç gündür tamircilere boş yere para harcadım valla