dostum sen bütün söylenilenleri dikkate al ama benimkini daha fazla al,

birincisi wordpressten kurtul, ben o sektörde ana kelimede ilk sayfaya girmiş ve uzun süre orada kalmış biriyim, bıraktım seneler önce..

google'ın artık wordpress'i spam olarak algıladığına %100 eminim, tüm dünyada wordpress siteler geri çekilmiş durumda. yani site sektörü sadece aklını çalıştırabilenlere kalacak, küçükler bir bir batmakta

1) özel yazılım yaptırmaya bak.. hatta o sektörde ye-m*k.net var, belki bilirsin. adam yıllardır özel yazılım ile iyi yerlere geldi. takipte ettiğim sitelerden biridir severim. sosyal medya ile destekler sitesini falan filan..

2) litespeed bu hızda çalışmaz, artık nasıl bir vps de barınıyorsa içerisined 29384293843294 tane site var galiba çok rezil bir hızda çalışıyor sıfır optimize...

vpsten kurtul, dedicated server a geç, litespeed ya da nginx alt yapısı kullan ve kesinlikle özel bir yazılım yaptır, tüm cache türlerini, neden webp avif formatları kullanılmalı, cookie türleri nedir ne işe yarar bunları öğren

ayrıca siteyi facebook ve youtube ile destekle, diğerleri çok önemli değil, youtube'dan gelen trafiği daha fazla sever, kendi şirketi olduğu için

özellikle arbitraj dene, ben 1 e 2 çok aldım zamanında. şimdi de oluyordur sanırım. bilmiyorum ama dene, arbitraj için çok iyi bir yerleşim yapman lazım, gelen kullanıcıdan maksimum fayda alman lazım ki para kazanasın, takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum (reklam yerleşimi vs)

tüm bu dediklerim sonuç vermezse ben bu işi bırakırım ))