Sitenizde teknik problemler var, yani indexlenmemesi gayet doğal görünüyor.
örneğin biraz göz gezdireyim dedim, ilk 30 saniyede gözüme çarpan;
- 2 tane description var, ve bu iki desc anasayfanızda, indexinizde düşünebiliyormusunuz. rekabeti geçtim, indexlenmek için eksi ile başladınız bile:
<meta name="description" content="TahtaKepçe'de en lezzetli yemek tarifleri ve mutfak önerileri. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz yüzlerce tarif için sitemizi keşfedin." />

<meta name="description" content="Yemek tarifleri üzerine yayın yapmakta olan Dünya Mutfağı'ndan seçmece tarifler pratik ve nefis olarak bulunmaktadır.">
- makalelerinizin bazıları ben AI'yim diye bağırıyor(Bunu illaki googlede anlıyor).
- ve Bazı Resimlerinizin üzerindeki yazılar , direkmen rakibinizin anahtar kelimesine oynuyor. (Rakibinizi güçlendirmeye çalışan paravan site görünümündesiniz.)
- robots.txt niz ve sitemapınız tamamı ile hatalı, robots'un içinde misal bu var:
Sitemap: https://www.tahtakepce.com/sitemap.xml
fakat sitemap url nizde öyle bir sitemap yok, sitemapınızda yanlış, muhtemelen htaccess inizdede hatalar mevcut.
- Birilerinden seo danışmanlığı alıyorsanız eğer o kişiden veya firmadan hemen uzaklaşın.

Bunlar çok sakıncalı ve kabul edilemez. Daha incelesek birçok şey çıkabilir.
Geçmiş olsun. yinede pes etmemek gerek tabiki.
Başarılar dilerim.