Merhabalar, konunuzu gördüm Buffer alternatifi diye ancak Buffer fiyatından daha pahalıya vermeniz şaşırttı açıkçası. Sizde bulunan en düşük paket 5 sosyal ağ 499₺ iken Bufferda 329₺
Buffera rakip olmak için bence fiyat politikanızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şahsen ben buffer kullanıyorum ücretsiz 3 sosyal ağımı yönetiyorum
Merhabalar, hesap sayısı olarak karşılaştırdığınızda bizim paketlerimiz daha uyguna geliyor buffer da 5 sosyal ağ için kullanacağınız paket aylık satın alımlarda 30$ olarak fiyatlandırılıyor bu da kdv hariç ve tl olarak bakıp kdv eklediğinizde 1245TL yapıyor (30*34.6*1.2) bizim planım 499TL, 3 hesap için baktığınızdaysa 747TL yapıyor. yıllık alımlarda biz de 2 ay hediye sağlıyoruz buffer da aradaki tek fark buffer satış sayfasında size yıllık alımda denk gelen adet tutarı yaparken biz daha şeffaf davranarak net olarak aylık fiyatımızı gösteriyoruz.
önerilere her zaman açığız ve öneriniz için de teşekkür ederiz ancak anladığım kadarıyla bir yanlış hesaplama var, gözden kaçırdığım bir nokta varsa belirtirseniz tekrar inceleyelim