"Kimseyi Karalamadan Yazayım ve Bilgilendirme Amacını Taşısın"
Bahsettiğiniz onlarca sayıda görünen çalışmalar aslında size çok fazla bir backlink çalışması gelmesin. Örneğin diigo sitesinden 30 defa linkinizi paylaşmasının da yada 20 defa paylaşmasının da yada bunları subdomain şeklinde listelendirmesiyle, web sitenize etki sağlamaz. Bahsettiğiniz listede size fayda sağlayabilecek çalışmalar "otorite puanı yüksekse ve toplu tanıtım odaklı fake değilse" haber siteleri fayda sağlar ve medium gibi sitelerden yapılan spam içerik / spinleme makale olmaması kaydıyla yapılan çalışmalar fayda sağlar.
Örneğin wordpress bloğu açtınız bu blog "diagram" sistemine dahil edilmiş herhangi bir blog site mi yoksa aktif olarak sosyal anlamda kullanılan bir blog mu ?
Tabiki şöyle düşünün, verdiğiniz ücretle bir işe harcanacak zamanın kıstası olması lazım. Yani az parayla çok çalışma yapılması beklenmek saçma olur. Eğer çok çalışma vaad ediliyorsa o paketi satan harçlık çıkarmak için yapıyordur veya bir sistemi bulmuştur yada bir sistemin sahibi vardır ona yaptırıyordur. Özetle bu tür paketler yerine daha gerçekçi çalışmalara odaklanmak lazım.
Örneğin şunun gibi;
https://www.r10.net/seo-hizmet-paket...eo-paketi.html
Hocam zaten burada sizin paketinizden daha çok ücret verdim. Ve sitede memnun olan çok kişi vardı diye seçtim açıkcası