LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DEM ile gerek yerel gerek genel seçimlerde kent uzlaşısı adı altında ittifak yapan CHP'ye oy verenlerin eleştirdiği hadise.
Ama CHP'ye oy atan ve karşıtı olduğu AKP eskisi 40 kişiyi meclise sokanlar rica ediyorum Atatürkçüyüz ayağına bu tarz durumları eleştirmesin, zira komik oluyor.
DEM olmasa esameniz okunmaz, 3-5 belediyeyi alıp avunuyorsunuz anca. O Trabzonlu Müteahhit'te DEM oyu olmadan İstanbul'u iki dönemdir alamazdı.
Devlet bir karar almış, Ortadoğu'da ki varlığı adına yeni bir düzen kurmaya çalışıyor, ama bizim DEM ile ittifak halinde olan partiye oy veren tayfa bu durumu eleştiriyor.

//
Anladığım kadarıyla siyasi konular ve yorumlar ile alakalı yönetim daha ılıman politika gütmeye başladı.
Bize de yazmak düşer...
//

Laga luga yapmadan:
DEM = Kürt siyasetidir.
Öcalan = DEM'dir.
Jin Jiyan Azadi diyerek 8 martta zılgıt çeken Türk solcusunun ağzındaki bu sloganın dahi mucidi Öcalan..
Selahattin Demirtaş'a selam söylüyenleri destekleyen ve "Selahattin Demirtaş neden içeride? Selo'ya özgürlük" diye veryansın eden Atatürkçü görünümlü zâtlar, bakın yeni süreç duyurulduğundan bu yana Demirtaş doğru düzgün yönetimi eleştirmiş mi? Normalde her hafta sosyal medya aracılığıyla etmediği laf kalmazdı.
Bu böyle biline..
Hocam biz bunu yaptık siz şunu yaptınız gibi çocukça bir savunma yapmayın.
Şuan iktidar akp+mhp. Yani devlet yönetimi bu adamların elinde ve bu adamlar terör ile hatta terörist başı ile konuşmak bağ kurmak istiyor.
Yani chp dem ile ittifak kurmuş vs konu bu değil. Yok illa konuşulacaksa kimler kimlerle kolkola kicak kucağa gezdi hepsini dökelim ortaya. Ama dediğim gibi gerek yok hocam. Şuan yüzük kimdeyse Süleyman odur. Süleyman eleştirilir gerisi hikaye.

<---------->
Ayrıca konu dışı olarak inanın insanlardan tiksindim bu siyasiler yüzünden. Şuan hiçbir partiye sempatim kalmadı akp dışında kim olursa oy veririm diyordum artık onu bile göremiyorum.
Aklımdaki tek düşünce Mansur Yavaş aday olursa bir ihtimal ona oy veririm ki ondan bile emin değilim. Adam iyi bir adam ama ülke yönetmek belediye yönetmeye benzemez.