Ben böyle durumlarda hiç oralı olmuyorum revizeleri olabildiğince geciktiriyorum ya da uzatıyorum. Amacım iki tarafında yorulmaması şeklinde olması mantığı oluyor. Sonuçta bir ücret alırken belirli bir döneme göre konuşuldu ise bu iş o dönemi bağlar ancak konuşmadıysa müşteri haklıdır kafasıyla devam etmek zorunda kalacaksınız muhtemelen. Bence doğrudan fiziki olarak bir konuda netleştirme olaylarına kafaları basmıyorsa net olarak bir brief tarzında her gereksinim için "bence böyle olmalı..." tarzında devam ederekten baskı kuraraktan ve ikna ederekten kendi tasarımınızı projenizi uyarlayın bitirin derim.
Hocam firmalarla iş yaparken, çok teferruata girmeyeceksin. Adamlar şu bu olsun, koy gitsin. Şunu da koyalım mı, burasına da bu olsun mu, çıkaralım mı, vb. hiç bir topa girme. En yoğunum diyeninden hiç iş yok diyenine kadar çok kişi gördüm, çok firma tanıdım. Kendine göre demo yap, göster, kur, yoluna bak. Ekstralar, beklentiler, talepler içinde hizmet bedeli çıkar, senden iyisi olmaz. Peşine düşersen sen kötü olursun.
Teslim edilen iş teklifinde işin verildiği tarih ve iş kapsamı yazıyor. Hiç revizyon hakkı sunulmadı. Ama onlar da hiç full tasarımı iletmedi. Sorun şuradaki adamların ilk attığı mailden bir kesit:
Bu kadar özgüvenle adamın CSS'i backend sandığını görünce demoyu onlara kursam patlarım diye düşünmüştüm o yüzden ben demoları kendi sunucumda tutuyorum o yüzden de yaptım teslim ettim diyemiyorum. Aslında bende de hata var şu maili görünce işi bırakmalıydım ama bu kadar kıt olan birinin bu pozisyonda olabileceğini düşünmemiştim.