_muzaffer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 3.5 4 tl yi gozden cikarmistim ki bu sekilde olsa cok iyi fiyat olarak yorumlayacaktim. Ama bekledigimden cok farkli cikti. Butce secimini 1 2 lira yaptigimda bile bir gorunurluk elde etmedi. Taki otomatik tbm ayarlayana kadar. Otomatige ayarlayinca sonuc bu oldu ilk bi kac tiklama yuksek geldi ama sonra bu degerlere kadar düştü ayrica konu basliklarini,ve aciklamalarini istenilen limite kadar yapay zeka ile oluşturdum . Optimizasyon puani %92 lerdeydi eksik kalan kisimda da video eklemedigimdendi. Baska ozel bir çalışma yapmadim.

Hocam ben de otomatik tbm yi seçmiştim. 25 tl tbm den dediğim gibi 7 liralara kadar düştü. Sormak istediğim bir şey daha var hocam. Uygulamayı google ads e bağladınız mı? Bağladıysanız ne gibi işlemlerden geçti. Buna dönüşüm izleme diyorlar. Sanırım google play de bu bağlama işlemi kolay fakat app store da biraz daha karışık. Uygulamayı bağladıysanız sadece google play store dan mı yoksa her ikisinden mi bağladınız. Ayrıca benim optimizasyon puanım %97,5 lardaydı.