A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oturduğum apartmanda üst katta biri oturuyor. Klavye tuş sesinden rahatsız oluyor.
Buraya taşındığından beri nezaman klavye ile birşey yazsam yere vuruyor. Klavye sesinden rahatsız oluyor. Bu durum oldukça sinirimi bozuyor.
Çoğu zaman bu durumun farkındayım. Klavye ile yazarken olabildiğince çok yavaş basıyorum tuşlara rahatsız olmasın diye.

En son bu sessiz klavyeyi almıştım. Sanırım tam sessiz olmadığından halen üst kattaki şahıs nezaman klavye ile yazı yazsam yere vuruyor.

Az önce bu klavyeyi sipariş ettim. Psikolojik baskıdan dolayı çok bir param olmamasına rağmen mecbur kaldım bu klavyeyi sipariş ettim.

Adamlar Mülteci. Hangi ülke vatandaşı bilmiyorum. Parayla vatandaşlık almışlar.
Apartman 5 daireli. Yönetici yok.
Selamün Aleyküm. Öncelikle geçmiş olsun hocam şimdi şöyle insan Psikolojin'de her insanda farklı duyarlılık ve farklı duygular olabiliyor yani sizi rahatsız eden başkasının hoşuna gide biliyor mesela birisi ağzını şapırdatarak yemek yese hepimiz rahatsız oluruz gibi düşene bilirsiniz bu durumdan kendinizi soyutlamayın yani kötü hissetmeyin basıyorsa bassın sesi gelse de gelmese de sizin için bir şey değişmeyecektir