Hocam yatırım yapmadan önce marketcap ve fiyat ilişkisini anlamak gerekiyor. Xrpnin 10$ olması yaklaşık 700 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşması demek oluyor. Bu bağlamda eth bile 400 milyar dolarken xrpnin 10 dolar olması benim gözümde pek mümkün değil. Eğer sermayeniz düşükse market değeri daha düşük kripto paralar araştırabilirsiniz, market değeri düşük kripto paralarda risk kazanç oranı oldukça yüksek, fakat kayıp oranı da aynı bağlamda yüksek. Örneğin 1 milyon tllik bir sermayeniz olduğunu var sayarsak bunun %30unu nakitte tuttuğumuzu varsayalım. Kalan %70in %15 kadarını riskli market değeri düşük kripto paralarda tutabilirsiniz. Onun dışında bu döngüde en popüler kategori memecoinler, eğer ben tekrardan yatırım yapacak olsaydım sepetimin en az yarısı ile memecoin toplardım, tabi bunların hepsi benim kendi düşüncem risk oranınızı kendinize göre ayarlamanız doğru olur. Yazdıklarımın ve söylediklerimin hepsi kendi düşüncemdir yazdıklarımın ve söylediklerimin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.