Bi şeyler almak için doğru zaman ama satmak için doğru zaman değil. Hele hele bi şeyleri satıp almak için hiç doğru zaman değil çünkü piyasa şartları ortada.
Diğer taraftan bu kadar konuşmalarına izin vermemelisin dostum, karşındaki eşin bile olsa; ben 15 seneye yakın süredir evli birisi olarak söylüyorum bunları; emin ol günü geldiğinde bu tip konularda eşin ya da ailesinin lafıyla hareket ettiğine çok pişman olursun.
Kimse kimseyi evladından fazla düşünmez zaten, bu tip hareketler ve telkinler bi tür tuzak gibidir, çok dikkatli olmak lazım.
Seni köleleştirmelerine izin vermemen lazım.
Ufak bi not: Sakın ama sakın ailesinden falan para alıp değiştirme dostum; ben bizzat o b.k'u yedim, hayatımın en büyük pişmanlığıdır, bütün borçlarını ve yarı parasını ödediğim evimde kaynanama karşı kiracı durumuna düştüm ve zamanı geldiğinde de net bi şekilde, durum sanki böyle değilmiş gibi, ne güzel işte kira derdiniz yok diyorlar. Kesinlikle şunu bil ki ennn iyi görünen insanların bile konu para ve menfaat olduğunda gözleri hak, hukuk görmüyor. Bu eşinin anası, babası olsa bile farketmiyor. Sakın yapma öyle bi şey; sonra benim gibi bir durumda kalırsın, garanti ederim.