Selamlar herkese
bugün Şükürler olsun gene mutlu oldum çok çok yeni kurduğum bir ( Yazılımı Komple Ben yaptım python DJango ile ) sitem daha onay aldı.

Onuda yanlışlıkla fark ettim trackpad sarjdaydı kapatmıştım açtım geri aldım bağlantı geldimi diye bakıyordum tıkladım o ara "Siteler" sekmesine tıklanmış uyku sersemi baktım hepsi yeşil nasıl ya! dedim daha onaylanmadıki sonra jeton düştü ( Gece 4-5' demine yattım ama çalıştım hep )

Biraz bilgi vermem gerekirse sitenin Backlinki 0 hiç backlink sitede hiç trafik yok daha yeni site olduğundan, sitenin seo ayarları tek tek yapıldı, tüm seo kurallarına dikkat edildi zengin içerik scheme dahil her sayfada mevcut ve dinamik url yapısı vs tertemiz tema hafif ama çok gösterişli ve dark, light, system modu var %100 mobil ve tablet uyumlu tüm testleri gerçek cihazlarla yapmıştım uyumlulukları ipad mini ipad pro samsung tablet s24 iphone 11 iphone 6 samsung fold 6 ya kadar tüm cihazlarda test ettim hepsinde %100 uyum mevcut zaten alt yapısı boostrap 5.3 ile yazıldı çok az JS kod var ve en büyük ksımıda dark modda
İçerikler gpt 4 o ile girildi kendi geliştirdiğim alt yapıda tüm static dosyalarım amazon S3 de ve serverın kendisi godaddy de ve uptime %99.95/99.995 ( de olabilir emin değilim şimdi ) bir kere gitti bu yıl sadece o yüzdenn %100 den düştü data base olarak postgresql kullanıyorum.Bu şekilde ilk onayda direk aldım önemli olan Bence onayda güzel bir tema ve gpt 4 o Mini içeriklerinden kaçınmak birde teknik seo kısmı güzel olması Bence %100 yeterli direk onay alıyor çünkü test için daha öncede böyle bir test yapmıştım direk oda ilkinde onay almıştı oda sıfır domain sıfır backlink di domaina ge adsensde 7 günlüktü ve onay almıştı.

ilk index sayısı 19 kasım 450 index ile başladı 361 indexin birazı teknik seo da yaptğım küçük hatadan dolayı ilk yüklediğımda hemen indexlemiş ondan 404 de düşen falan var ( daha google console dahi eklememiştim ama indexlemiş ) ondan dolayı sonrasında zaten sayı fixlendi gerisi sayfa 1-2-3--4-5 muhabbetinden artıyor ve indexlenmesini istemediğim bir kaç yer var no index o yüzden.
Adsenseye sanırım 20sinde göndermiştim 5-6 günde onaylandı

ve birde teşekkür etmek istediğim birisi var @ByNobody; hiç bilmiyorken adnsenseyi kendi numarasını vermişti takıldığın yerde sorabilirsin demişti

Bu arada çok küçük bir şey danışmak istiyorum adsense Benim şahsi adıma ama Benim mesela M Tech teknoloji LTD ŞTİ var parayı buraya çekebilir miyim ? ( Nasıl yapabilrim hiç bilmiyorum )
Nasıl yapabilirim hiç para çekmedim bilmediğim için