8 yıl opencart kullandım az çeşit ürünle.Journal teması kullanarak bir sorun yaşamadım iyi bir hostta. Paran varsa shopify derken ortalama yıllık yada aylık ne kadar mesela ? şuan ücretler aylık shopifyda 29$ basit plan da diye duymuştum
Opencart az ürünle iyi çalışır, zaten sıkıntı olan 300,400+ ürün sonrası başlıyor, sistem kaldırmıyor. Opencartın kötü yanı istediğin modülleri bulamıyorsun, buldukların sürüm yüzünden uymuyor ya da yabancı eklenti satıcıları dolar üzerinden satıyor. Hadi diyelim bir eklenti buldun kurdun, kurduğun bir eklentide 8 yıl boyunca hiç güncelleme yaptığını hatırlıyor musun? kurduğun eklentiyi indirdiğin ya da satın aldığın yeri bile unutuyorsun, bu güvenlik açısından da sıkıntı. Wordpress sana bunu hatırlatır varsa güncelleme bir tıkla kurarsın 0 uğraş. Opencartın yeni sürümü çıkıyor geçiş bile yapmakta bin takla atıyorsun. Shopify aylık plan ödemeleri dışında modül konusunda da pahalı bir sistem. Kurmak istediğin birçok modül dolar üzerinden satılıyor veya yıllık kiralıyorsun. Benim gördüğüm birçok modül yıllık kiralama üzerine, yani aldın bir kere kullan ölene kadar değil

Bir de geliştiricisi az piyasada, az olduğu için çok para ister.