ZekiOzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

daha önce de konusunu açmıştım. Ben Allah’a çok şükür çalışarak dişimden tırnağımdan biriktirerek bir kaç yıl önce Esenyurt Namık Kemal mahallesinden 3+1 güzel bir daire aldım hayal bile edemezken böyle bir eve sahip olmak ve kira vermemek beni o kadar mutlu ediyor ki. Gel gelelim eşim ve ailesi bu ev yüzünden sürekli bana laf sokuyorlar. Burası da ev mi? Niye site değil? Bize uzak (böyle olması daha hoşuma gidiyor i) hemen satın üstüne koyun başka yerden alın (bunun için üstüne milyon koymak lazım bu zamanda bulması zor) gibi gibi her oturup kalktığımızda laflar.

çocuğumuz doğdu çok şükür kaynanam yine başladı yan komşunuz da engelli çocuğu var çok ses yapıyor evin önü çok açık değil (6 metre var) bunu satın kurtulun filan . Bende hafif sert biz çadırda mı yaşıyoruz çok şükür sıcak yuvamız var kira derdimiz yok ne yapalım daha dedim birbirine bakışmalar ve konu kapandı.

sürekli bu muhabbet beri yordu ve bir şey de diyemiyorum kadın bizde misafir.

size böyle açılmak istedim.
Değerli kardeşim, iyi insan;

Hayatta yönetemeyeceğin süreçlerin başında eşin ve ailesi gelir. Bu sebeple gerilla taktiği yapmaya başlayacaksın, hemen anlatıyorum;

Sinirlendiğini ve tepki gösterdiğini belli etmeyeceksin. Ettiğin an kaybedersin.
Akıl oyunları serisi başlatacaksın; kontra ataklar yapacaksın. Kadınlar her zaman mantıklıdır ancak sen daha mantıklı önermeler yaparsan hem kayınvaliden susacak hem de eşin senin yanında duracaktır.

Saygılarımla