oğluna şu şekilde mesaj at "tefe tüfe oranında zam harici ekstra zam kabul etmiyorum, çok diretirsen taşınma ve nakliye masrafımı karşılarsın, depozitomuda verirsin, aksi taktirde 5 yıl süreyle bu ev benimdir, zaman ve mekan elverişsizliğinden zoraki imzaladığım tahliye taahütnamesi geçersizdir, ayrıca sen kimsin ? muhattabım mülk malikidir, sen değilsin..." hadi dava açtı, hadi tüm şartlar en kötü lehine olsun bak en en kötü senaryoda bile tahliye kararı 3 seneden önce çıkmıyor kardeşim, dosyadan sıra gelmiyor 3 seneden önce aynı kiradan devamke..5 yılın dolmasına son 1 ay kalana kadar her türlü ayak sürürsün. ben olsam sırf danışmalık bedeli öder tefe tüfe hesabı öğrenirim avukattan kuruşu kuruşuna atarım her sene, ama 5 sene ayak sürerim...yeni kiralamışsın zaten neyin zammı yada ara ödemesi bunu sözleşmenin 1 sene sonunda söylese iyi niyetli olarak bak kardeşim reel enflasyonla açıklanan arasında fark var gel orta yolu bulalım dese anlarım bi haklılık payı var derim, 4 aylık kiracıyı kusura bakmayında koparmaya bakıyor. bi kere taviz verirsen her fırsatta koparmaya bakar... gitsin kira tespit davası açsın uyarlama davası açsın açabiliyor mu ? herşeyin bi adabı raconu var. bizde ev sahibiyiz kimseye zulüm etmedik, kombi bozulur yaptır cebinden kardeşim, at fişini faturasını şu kadar ay ödeme yada kalanını öde helalleşelim deriz. yada çok büyük masrafmı çıktı tamam biz yaptırıyoruz senlik bişey yok o bizim problemimiz deriz. insanda biraz vicdanda olacak. kiracım kafa dengi hala ucuza oturur emsale göre ama memnunuz frekansımız tuttu bi kere istediği kadar otursun şimdi böyle insan, sesi soluğu çıkmaz her ayın 1'inde kılçıksız yollar ikiletmez, o kira ayın 2'sine asla sarkmaz. ha daha pahalıya verebilirmiyim evet, ama ne düzenli ödeme alabilirim ne böyle anlaşabilirim ne o beni mağdur eder ne ben onu.