Hocam 4 tane sim kartı almış biri olarak diyorum bayilerin kampanyalarını takip edin ve ona göre alın.Yasadiginiz ildeki Türktelekom, vodefone vs bayilerine gidip sorun, onlar daha düzgün bir fiyat verecektir.Ben geçen ay 4. Sim kartımı vodefoneden aldim mesela 400 tl karşılığında, şimdi her ay vodefone pay hesabıma 100 tl yüklüyorlar kampanya var diye.6 ay boyunca devam edecekmis bu. 4. Ayın sonunda hat parasi çıkıyor zaten.Diger hatlarımda hep böyle kampanyayla alınmış hatlardi.Turktelekom olan hattımin fiyati kampanyayla 200 tl ye geldi mesela.Örnek veriyorum vodefone hat alacaksiniz diyelim, yasadiginiz ildeki herhangi bir vodefone bayisine gidip sormanız yetiyor kampanya var mi diye, tüm bayilerde aynı anda oluyor bu kampanyalar çünkü.Ek olarak 18-26 yaş arası gençlere daha hesaplı fiyat çekenler olabiliyor (vodefone de normal hat 600 700 tl civarında iken gençlere 400 tl fiyat çekiyorlar) bu kampanyayıda kullanabilirsiniz.
"Lira yüklemezsen hattın şu tarihte aramaya ve mesaj almaya kapanacaktır." gibi bir uyarı mesajı alırsınız kapanmasına yakın.
Üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı artık.
Ben olsam Turkcell alırdım.
Orada fiyatlandırma nasıl oluyor bilmiyorum ama zamanında Vodafone faturasız kullanıyordum bende. Genelde 10 20 liralık günlük veya haftalık telegram, instagram gibi paketler ile geçinirdim. SMS/INTERNET/DAKIKA içeren paketleri de neredeyse 3 ayda bir alıyordum diyebilirim. Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. TL bakiye yüklemeden ufak ufak paketler alıp devam edebilirsiniz.
Bimcell fiyati ne kadar hocam?
6 ayda bir paketin kurtaracagini sanmam hocam vergiler daha yuksek cikiyor
Tesekkur ederim hocam bilgi icin.
faturasız yapıp içerisine yıllık iletişim ücretinin yeteceği miktarı atın, aylık bazda kendi kesinti yapar
Deneyimlerime göre ortalama 6 ayda bir paket alırsanız sorun oluşmayacağını düşünüyorum.
Şu anda en uygun hat açtırma ücreti bimcell de ayrıca hattın kapanmaması için 6 ay geçmeden bı para yüklemeniz ya da vergisini ödemeniz gerek.
Herkesin cevabi icin tesekkur ederim.
Bugun aldim TurkTelekom faturasiz Hat 800 TL odedim kart gectim diye 40 TL fazladan odeme yaptim.
birde akrabadan aldim
Siz siz olun Bimcell alin 300 tl fiyat bandindaymis.
bu arada kapanmamasi icin 6 ayda 250 TL yuklemek gerekiyormus.