g1storm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, r10'dan birimiydi?. Satıcı size parayı geri göndermediği sürece geri alabileceğinizi zannetmiyorum hocam, kendi rızanız ve sizin taraıfınızdan gönderilmiş
DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade yapmıyorsa anca suç duyurusunda bulunacaksınız, savcı kabul ederse dava görülecek vs öyle bankaya itiraz edip ödemeyi geri alma vs diye bir şey yok
darkness06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecmis olsun hocam, normal para transferlerinde iade vermiyorlar tuketici haklarina sikayet etmenizi istiyorlar malesef.
Dryas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef ortada istemeden de olsa sizin tarafınızdan bir fesih var. Eğer karşı taraf iyi niyetliyse bu parayı gönderecektir.
Eğer karşı taraf yazılımı yaparız deyip yapmasaydı evet itiraz ederdiniz ancak adamlar yazılım konusunda çekincelerini dile getirmemişler. Umarım orta yol bulunur.
R10 dan değildi armut üzerinden buldum firma veya marka olarak geçiyorlar orasını tam bilmiyorum açıklamada belirtmişim sözleşmeler daha yapılmadı ama en azından mesajlara baksalar gene bir yol bulunur brn kendilerine zaten hani projeyi 5-6 aylığına ertelemekten bahsettim 5-6 ay sonra devam ederiz dedim fesih şartları bile daha ortada yok