TheWebDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DS hakkında benimde bir bilgim yok, girilir mi neden olmasın. Çok fazla vakit gerek birazda bütçe, Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Eğitim seti satan adamlardan uzak dur, global bir sektörde işleri iyi olan adam oturup saatlerce eğitim videosu çekmez. O adamın vakti yoktur, bu da o videolar tamamen çöp demek değil tabi ki. 0 dan başladığın için öğreneceğin çok şey var, teknik terimler, işleyiş, ürün nasıl bulunur, nasıl kargolanır iade gelirse ne yapılır gibi gibi.

Youtube dipsiz bir kuyu bincelerce kaynak bulabilirsin, bununla alakalı globalde forum, rehberler vs araştırıp öğrenebilirsin. Birinin para ile sattığı bilgiyi youtube da başka biri bedava sunuyor. Tek sorun işe yarayıp yaramadığı iyi araştırmak lazım iyi derleyip toplamak lazım. Şu da bir gerçek para ile eğitim satanların %90 ı temel seviyede kendi bilgileri işe yarıyorsa ayda 10 binlerce dolar kazanıyorsan eğitimle senin işin ne

Nasıl yapıldığından çok, ne için yapıldığını irdelediğinde sistemi çözersin.

Hamurun içine mayayı neden koyduğunu bilmiyorsan, yarın öbür gün mayayı çıkarınca hamurum neden kabarmadı dersin bir dünya para kaybedersin.
Teşekkürler üstadım çok güzel dedin vallahi hele şu sondaki yazın cuk oturmuş diyebilirim 🙏☺