Biraz önce 10 ayda asgari ücret gelirine gelen özel mesajlar nedeniyle herkesin faydalanması adına bu başlığı açıyorum. Kendi yöntemimi size anlatacağım.
1- Öncelikle kendinize bir kategori belirleyin. Bu kategori dışarda çekim yapabileceğiniz bir şey olsun. (örneğin canlı hayvan fiyatları, İstanbul'daki gezilecek yerler, bir kategorim bulun kafanızdan türetin işte)
2- Bilgisayar başında editler yaparak, oyun oynarak kaybedenlerin sayısı %90 iken dediğim şekilde yapanlarda kazananların sayısı %95'tir)
3- Her gün muhakkak bir video yüklemeye çalışın. Ben cumartesi 2-3 saat içinde 7 tane video çekiyorum. Hafta içi hergün akşam 18.00'da yayınlıyorum.
4- Video hazırlardan youcut pro uygulamasını, kapak görselleri için text on photo uygulamasını kullanıyorum.
5- yükleyeceğiniz videonun url'si video başlığının tamamını eğer çok uzunsa 6 kelimesini içersin.
6- video URL'sinde kesinlikle tarih olsun. istanbul-belgrad-ormani-gezisi-24-kasim-2024.mp4 gibi
7- Video başlığında istanbul belgrad ormanı gezisi | Vadiler, ağaçlar ve doğa iyi geldi
8- Kapak görselinde muhakkak dikkat çekici bir kelime ve videoda bulunan görüntülerden bir görsel bulundurun. Örneğin Ormanda Muhteşem Anlar gibi
9- Video açıklamasını 300 kelimenin altında tutmayın.
10- Muhakkak bol bol video ile ilgili etiket girin.
11- Kapak görseli 1280x720 oldun. Görsel adı istanbul-belgrad-ormani-gezisi-24-kasim-2024.jpg
12- Kesinlikle oynatma listeleri hazırlayın.
13- Videoları 30 fps ve 4k çekin.
14- Videolarınızı 8 dakikanın üstünde tutun. Haftada bir defa 30 dk üstü video atmaya çalışın.
15- videoda arkadaşınızla naısl konuşuyorsanız öyle konuşun. Kasılıp ezilip bükülmeye gerek yok.
16- bilmediğiniz şeyleri videoda sorun. İzleyenler bildiğini göstermek için yorum yapacak. Bu kanalın etkileşimini artıracaktır.
Şunu unutmayın. Kendi sesiniz ve kameranızla her gün evin önündeki ağacı 8 dakika çekin bir süre sonra kazanmaya başlarsınız. Youtube'da işin sırrı süreklilik. İstikrar olan ve yukarıda dediğimi yapan herkes muhakkak kazanacaktır. Bol kazançlar diliyorum.