Sonucunda, yok canım bu kadarda olmaz diyebileceğim şekilde aşk hikayesine dönüşen bir whatsapp konuşması.

"Lin Jieya" benim hikayemin adı. Bir arkadaşıma yazdım diyerek ulaştı bana whatsapp'dan;
Bu telefon hattını almam da o kadar kötü sorunlar ile başladı ki. İlk telefon hattını almak isterken internetten sipariş verdim Turkcell'den. Sonra bayiden almak istedim kapıya gelmeyince, bayi bu hat ticari dedi veremedi. Oradayken müşteri hizmetlerini aradık yok bu normal hat dediler açtılar Sonra ben gıcık oldum kapatın istemiyorum dedim, 600₺'nin üzerinde vergi gibi ödemeler çıkarttılar, malum bende vazgeçtim

Sonra ne mi oldu dersiniz? Bir gün whatsapp araması geldi, baktım tanımadığım bir numara türkçe kimsiniz yazdım o da bana irena adında bir arkadaşına yazdığını söyledi. Bu numarada öyle bir yok hattın sahibi benim dedim. Tabi ki birkaç konuşmadan sonra bu güzel hanımefendi yazmış kibarlık yapmaz mıyım hiç Yazışmaya başladık ve telegram üzerinden o günden beri devam ediyoruz. Peki ya şimdi ne oldu dersiniz? İki ülkeleri birbirinden bu insanlar birbirini seviyor ve 1-5 ocak arası Türkiye'ye yanıma geliyor "Lin Jieya" evlilik işlemlerimizi yapmak için. Sevgilim "Lin Jieya" aslen Singapur'lu fakat Londra İngiltere'de moda tasarımcısı olarak işletme sahibi. Bense yazılım şirketi sahibi bir bireyim Türkiye'de. Benim internet bilgi tabanım ve iş çokluluğum ve onunda iş kabiliyetleri ile hem işimizi hem de birbirimize olan değerleri ve saygıları kaybetmeden umarım Ocak 2025'te evleniyoruz.

Yahu ne güzel hikaye dedin/demedin buraya kadar okudun yazıyı. Şimdi güzel kardeşim küçük bir talebim olacak senden. Zeki Müren'in Rüyalarda Buluşuruz şarkısının ingilizce dilde bir versiyonu varmı bildiğin ve tabi ki ingiltere'de birkaç tanıdığım olmasına rağmen orada yaşam nasıldır yazarsanız sevinirim.