Herkese merhaba, arkadaşlar uygulamanın eksikleri var. 50bin 100bin değil bu uygulama ile 1tl bile kazanamazsınız. Uygulama 1 ayda play store mağazamda onaya gönderildi, arkadaş kişisel problemlerim var dedi ses çıkarmadım ama burada peynir ekmek gibi açık artırma ile uygulama satmaya devam etti.
Uygulamada üyeler yazdığında, karşı cevap verirseniz üyeye bildirim gitmediği için yazdığınız cevaptan, eşleşmeden vs haberi olmuyor. Yani uygulamanın bildirimleri çalışmıyor. Çalışmadığı için de uygulamayı siliyor.
Üye mesaj yazdığında kime yazdı belli değil, üye yaş sorarsa yandınız çünkü o görüyor ama siz admin panelden asla göremiyorsunuz.
Uygulama için logo, mağaza görselleri, SEO çalışması, reklam çalışması, 3 farklı kişiden profil hesap satın alımı yapıldı, masraf ettim ve arkadaşa bildirim sistemi olmadığı için ödeme almanın imkansız olduğunu söylediğimde yeni bir güncellemenin bir kaç güne çıkacağını ve bu sorunların hallolacağını söyledi güncelleme için de aynı şekilde beklemeye devam ediyoruz. Uygulamadaki eksikler giderilmeden yatırım yapmayın. Belli ki arkadaş geliştirmek ya da olduğunu iddia ettiği güncel versiyonu müşterilerine vermek yerine mevcudu satabildiği kadar kişiye satma peşinde. Herkese aynı yalanlar size güncelleme atacağız... Uygulamayı satın alan arkadaşlar ile görüşüyoruz, herkese mi eski versiyon yüklendi ve güncelleme atılacak? Madem yeni bir versiyonu var tüm sorunların hallolduğu, o zaman neden hala herkese sorunlu versiyon teslim ediliyor?
Kimi satın alanlara senin uygulamanda bildirim sorunu olmayacak falan deniyormuş. Sorun var arkadaşlar, benim uygulamamda da sorun yoktu güya ama bildirim falan yok. Üyelerle selamlaşmadan öteye gidemezsiniz. Amacınız insanlarla sadece selamlaşmaksa uygulamayı kesin alın.
kesinlikle katılıyorum bende alıp pişman olanlardanım bir kuruş bile kazanamazsınız maalesef.