Merhaba değerli r10 üyeleri.
Anlaşmalı olduğum dijital ajanslar ve kurumlardan wordpress üzerine sürekli iş alımları yapıyorum. Tek başıma çalıştığım için bazen çok zorlanıyorum. Yanıma benimle birlikte çalışacak freelance bir arkadaşa ihtiyacım var.
İş Açıklaması:- Müşteri web sitesinde yapılması gereken bilgileri ve direktifleri kendisine vereceğim. Buna istinaden işlemleri gerçekleştirip tarafıma dönüş yapacak.
- Web sitesinin belirli taraflarını yapmasını isteyeceğim. Bazen daha ufak çaplı işlerde tamamını yapmasını isteyebilirim.
Aradığım Nitelikler:- Elementor ve Gutenberg web site kurucu yazılımlarına hakim,
- Detaylara dikkat eden ve temiz çalışma prensibi olan,
- Sıfırdan wordpress tabanlı kurumsal web siteleri yapabilecek,
- SEO uyumlu web site çalışmaları yapabilecek,
- Sorumluluk bilinci gelişmiş,
- İşi zamanında teslim etmeye özen gösteren,
- Son olarak wordpress ile web site geliştirmeyi severek yapan.
Ekip arkadaşımda aradığım özellikler yukarıdaki gibidir. Özellikle son 3 madde benim için çok önemlidir. Çünkü tüm projelerde bir süreye bağlı olarak çalışma gerçekleştiriyoruz.
Kesinlikle ajansların başvurmasını istemiyorum. Gerçekten iş arayan, bu işi seven arkadaşlar bana ulaşabilirse çok sevinirim.
Başvuru yapan arkadaşlar daha önce yaptıkları 3 farklı sektörde bulunan (mümkünse) web sitesini benimle paylaşırlarsa süreci hızlandırmış oluruz.
İletişim:
Whatsapp