kivanc_akyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:d:d:d
gorev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1000-1500 TL ye ancak dolandırılırsınız, ortalama proje süresi 20-40 gün arası sürer ve en az 60 bin TL ye çok ihtiyacı olan bir yazılımcı belki yapar.
Hazır scriptlere yönelir iseniz istediğiniz bidolu baskının bazı işlevleri modül olarak codecanyon veya diğer benzer sitelerde var hazır scriptlere entegre olur ancak bir yazılımcının saatlik çalışma ücreti ile 1500-2000 TL ye maksimum 2 gün iş yaptırırsınız.

İyi forumlar.
Xcreativemedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 1500 tl bandında max alabileceğiniz woocommerce tema bakın isterseniz. bidolubaskı gibi bir sistem drupal üzerine özel kodlanmış. o bütçeyi 100x ile çarpmanız gerekir o tarz bir sisrem için.
nazimduran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000-1500 liraya 3 kişi akşam yemeği yiyemezsiniz hocam
Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kişi başı 1 çorba 2 lahmacun gelmiyor 1000 tl ye hocam
taylanweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Bin $ Amerikan Dolarına Python DJANGO, JavaScript ile bir eticaret sitesi kurabilirim ortalama 2 Aylık bir çalışma Periyodu ile istediğiniz entegrasyonlar hazırlamak için öncelikle projelendirelim isterseniz. Özelden iletişime geçmekten çekinmeyin.
Dunyacell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylık kiralık 1000-1500 mümkün ulaşabilirsiniz
Feryat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence arkadaş burada başka bişey anlatmaya çalışmış olabilir.
Herkese cevapları için teşekkürler, sorumu yapabilirmiyiz diye sormuştum zaten
Kimsenin emeğini veya sistemini küçümseyip fiyatını küçük tutmak gibi bir zihniyetim yok. Olur veya olmaz pazarlık yapmayıda sevmem, cevaplarınız bana fikir oldu.
İyi Çalışmalar Herkese.