ReisSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle arkadaş direkt olarak benim ile hiç bir alışverişi satışı olmamıştır hizmet aldığı kişi İsmail Efe yenibayrak isminde @owenhost; dur kişiye benim toptancısı olduğumu belirterek bir sunucu satışı işlemi gerçekleştireceğini söylemiş ve benim ile de bu yönde iletişime geçmiştir kişi tarafımıza ulaşıp x özellikli x fiyatında bir teklif almış olup arkadaş ile anlaştığını ve toptancısı olarak bana ödemeyi ileteceğine dair bilgi vermiştir biz ise bu konuda faturalı ve kayıtlı bir şekilde işlem yaptık 2 gün süre ile sunucu siparişimiz gecikti ve kişi(İsmail Efe yenibayrak) bizlere ulaşıp iade istediğini tehditkâr bir dille söyledi bizde işlemi hemen belirttiği ibana gerçekleştirdik 1 haftalık bu süreçte bizlere Anıl gencay isimli kişinin ulaşmadığı ve her hangi bir konuşmamızın olmadığını belirtmek isterim eğer bu konuda bizlere ulaşsaydı seve seve yardımcı olurduk dava süreci başladığında hemen kendilerine ulaşıp elimizden gelen herşeyi yapmış olmakla olup her sabah *********** ve küfür mesajlarıyla uyandık dediğim gibi kişinin her hangi bir şekilde bizim ile ilişkisi ve ticareti olmamıştır istenilen kayıtlar moderstorlere iletilebilir. Kişi 18 yaşından küçük olduğu için toptancımın hesabına atalım cihazı alalım gibi konuşmuş ve arkadaştan onay almıştır fakat arkadaş gelip bizlere ulaşmamıştır. Teşekkürler.

Saygılarımızla
Hizmet owenhost üzerinden alınıyor, owenhost @anilgencay; 'a toptancısının siz olduğunu belirterek bir donanım satıyor, ödemeyi de toptancı siz oldugunuz icin size göndermesini söylüyor, ve anilgencay'da size ödeme yapıyor. Faturayı kime kesiyorsunuz? İade icin iban istemişsiniz, paranın müşteriden geldiginiz bildiginiz halde sanırım başka ibana ödeme yaptınız... Söylediğinize göre owenhost 18 yaşından kücük olduğu icin parayı size göndertmiş, ama siz iadeyi yine de 18 yaşından kücük birine mi yaptınız. Keşke ödemenin geldiği

Neyse

Arkadaşlar buradaki durum tamamen forumun çözüm yollarının dışında kalıyor. 2 ana sorun var ;

1) Ücret gönderilmesi gereken kişi yerine bir üst satıcısına gönderilmiş, anilgencay in hatası
2) İade talebi yapıldığında ücreti geldigi hesaba göndermek yerine başka bir hesaba gönderilmiş, ReisSs hatası.

Her şey anlatılanlar gibi ise ki öyle olduğunu düşünüyorum diğer taraf yorum hakkını farklı kullanmış, hukuksal zemine taşımakta iyi yapmışsınız, herkes derdini anlatır, hakim de kararını verir. Arada 3. bir kişi var ve bu kişi forumdan banlanmış durumda.

Malesef bu konuda forum taraflı çözümleyebileceğimiz bir durum bulunmuyor.