Merhabalar,

Öncelikle arkadaşın benim ile bir tanışıklığı veyahut her hangi bir alışverişi olmamıştır. Farklı bir arkadaş benden hizmet alıp arkadaştan parasını almış bana göndermiş ve benim ile muhatap olan arkadaş iadesini istemiştir. Benim ise bu olaydan haberdar olma sürem polis tarafından arandığımda haberdar oldum ve arkadaşa yardımcı olmak adına arkadaşa ulaşma aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Bu durumdan biz daha fazla muzdarip olup arkadaşa ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da arkadaş bu gerçekleri görmeyip bizlere hakaret küfürler *********** gibi ithamlar ağır söylemlerde bulundu ve tarafa artık iletişime geçmeyeceğimize ve bize ithamlarından dolayı zaten hali hazırda *********** olan bu arkadaşa dava açtığımızı ve de arkadaşa da hem bu tutumundan hem de söylediği hakaretlerden dolayı arkadaşa da adli süreç başlatılacağı söylenmiştir forum üzerinden de bizlere yazılı olarak küfürler hakaretler sarfedildi arkadaşın banlanmasını istiyorum zira böyle insanlarla kimse iş yapmamalı. Arkadaşa tutumundan dolayı sarfettiği kelimelerden dolayı maalesef yardımcı olamayacağız ve de kendisiyle iletişime geçmeyeceğiz adli tarafta her iki tarafta hakkını arayabilir zira biz hakkımızı adli tarafda arıyoruz.

Saygılarımızla,
www.hostluyoruz.com