Fixlenme gibi bir durum olmiycagini soyluyor . Burada reklam yapmak istemiyorum ama site globaldeki en guvenilir site . 1 hafta sonra parasini alip fixlenirse fixlensin gibisinden bir durum soz konusu degildir . Sitede bende vip uyeyim ve orada vip uyelik r10 daki gibi parayla degil satislarin (en az 20.000$ satis gecmisi) ve satis basari oranina gore veriliyor . 2000$ gore ordaki vip unvanini kimse zedelemez . Yani islem sonrasi bile fix yerse ki yiyicegini zanetmiyorum . 1 yil gecse bile iade edicekdir .
Siz yurt disina cok guveniyorsunuz fakat bu guven sizi bir gun paranizi goturur haberiniz olsun.
Hadi turkiye de dolandirdi ibandan falan bulundu dava actin yurt disinda kim seni takicak
Adami nerden bulucaksin adamin tek bir engeline senin 2000 dolarin gider
R10 u kotulemek gibi olmasin fakat burda bile adamin 300 ticareti var ama adam mesajlara donmuyor milleti yalvartiyor pesinde surukletiyor
Ben bu isi 4 senedir yapiyorum allah bilir kac tane tehditler geldi davalar geldi akliniz hayaliniz durur
Oyle fixlenmez diye de birsey yok r10 mavi tik kayniyordu noldu 1 saate bakar fixlenmesi simdi kimse acamiyor konu cunku yapamiyorlar bende yapamiyorum
Bu yazdiklarimi dikkate alirsiniz veya almazsiniz umrumda degil fakat 2000 dolar verip ilerde yurt disinda dolandirildim ne yapabilirim gibisinden konu acarsaniz o zaman bu yazdiklarim akliniza gelir belki