Ateeq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında isteğim iş fikri tutmuş satış yapan bi ürünün nasıl üretileceğini satın almak istiyorum aslında
Niş bir ürün/sektör değilse inanın çoğu sektör/ürün aynı şekilde ilerliyor. 4 farklı alanda 3 mağazam var. Rakiplerimin çoğu IRL'den eşimiz dostumuz. Genelleme yaparak konuşacak olursam X kişisi X ürününü tutturduğunda çok güzelmiş ben de yaparım bunu öğrenip dersen hata yapacağını düşünürüm. Aynı ürünü aynı fiyattan 10 kişiye versem biri çok güzel ürünmüş tuttu bu diyecek, diğeri ben satamadım bu ürün kötü diyecek. Kalan 8 kişi de ürünü tutturandan arta kalan müşterileri toplamaya uğraştığını söyleyecek.

Ürünü üreticisinden alıp (üreticinin de mağazası var ve dip fiyattan satıyor) üreticisinden çok daha pahalıya satıp onun önündeyim. Sektör mü öğrenmek istiyorsun yoksa ürün mü? Asıl kriter bu olmalı.

Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba trendyol mağaza devrine izin vemektedir
Kurallar değişebilir, değişmiş olabileceğine istinaden geçen senenin bilgisidir diye eklemiştim. Eşimin ve benim aktif mağazalarımız var. Eşimin mağazasını yeni açılacak bir firmaya devir etmem gerekiyordu yukarıda yazdığım cümlelerin aynısı Trendyol tarafından bana söylenen şeylerdi. Kategori yöneticileri, e-ticaret danışmanı ve direkt olarak bölge sorumlusu olmak üzere birbirinden bağımsız 3 farklı kişiden teyit ettirmiştim geçen sene. Ama Trendyol sürekli kendini güncelleyen bir firma olduğu için bu eksik tarafını düzeltmeleri sevindirici olmuş.