Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
ekleme: gözlemlediğim google ın 2 yakalama yolu var, muhtelen daha fazla da vardır..
1.) google mail hesabına girerken gds. tarzında bir sayfa geliyor, mesela adres, mail, iş adresi ıvırı zıvırı dolu olan mailde bile bu zımbırtının geldiğini gördüm. bu şahsi görüşüm o mailin sıkıntılı olduğunu gösteren ibarelerden biri. spam olarak algılıyor ve o maildeki tüm hareketleri inceliyor.
2.) chrome üzerinde çalışırken bir anda sayfa görüntüleme hatası geliyor ve bu tek seferlik oluyor. gmail adresine giriş yapılı bir halde çalışıyor iseniz bazen hızlı hareketlerde bu sayfa görüntülenemiyor diyor ve kendi kendine 2 saniye sonra yenileyip düzeltiyor.
bu 2 davranışı sürekli yaşıyor iseniz muhtemelen spam olarak algılanıyorsunuz
ekleme 2: türk telekom alt yapısı kullanıyorsanız maalesef modemi hemen aç kapa yapayarak ip değişimi sağlayamıyorsunuz, muhtemelen de aynı ip üzerinden birden fazla hamle yaptığınız için spam olarak algılanıyorsunuz. artık türk telekomda ip değişmesi için modemin 3 dakika kapalı kalması gereklidir. maalesef bu bilgiyi ben de bir site kaybederek öğrendim.. siz kaybetmeyin