İş Tanımı
3 farklı YouTube kanalı için video ve short girişi. Videolar sizinle internet üzerinden paylaşılacak. Videoların geliş tarihleri düzensiz. Videolar geldikçe, ileri tarihli olarak planlama yapılacak.
Aranan Nitelikler
Youtube kanal paneline hakimiyet
AI kullanımı ve Kanva'ya aşinalık
İngilizceye aşinalık (tamamen bilmeye gerek yok. Ama altyazı düzenlerken duyduğunuzla-yazan şeyi eşleştirebilmek gerekiyor)
Sözünün eri olmak... "bugün yüklerim dedim ama teyzem hasta, yarın yüklerim... yarın da kuzenimin düğünü var" deme alışkanlıkları olan arkadaşlar lütfen hiç başvurmasın.
VİDEOLAR
3 Farklı Youtube Kanalı için - Haftada 6, ayda toplamda 24 video yüklemesi yapacak.
Videolara ai'de kapak tasarlatıp, kanva'da son düzenlemelerini yapacak.
Videolarda, Youtube'un düzenlediği otomatik altyazıyı, online olarak Youtube üzerinde satırlara bölecek. Yani hazır alt yazı düzenlenecek. (10 dakikalık bir videonun altyazılarını düzenlemek yaklaşık yarım saat sürüyor. Evet YouTube da satırlara bölüyor ama otomatik sistemi beğenmiyorum. otomatik çeviriyi mahvediyor)
Altyazı Chatgpt ile paylaşılarak, video açıklaması ve etiketler üretilecek. Açıklama ve etiketler kanala girilecek.
Başlık, açıklama ve altyazılar 30 dile çevirebilecek Youtube'da. (Bu işlem de yaklaşık 20 dakika sürüyor)
SHORTLAR
3 kanala haftada 28, ayda toplamda 112 short girilecek.
Shortlara sadece başlık giriliyor.
Fiyat teklifinizle mesaj atabilirsiniz.
NOT
Lütfen işi yapmaktan mutlu olacağınız rakamı atın. Ben de en düşük teklifi veren arkadaşla çalışacağım. Bu iki maddenin kesişiminden verim alacağımızı umuyorum. Fiyat teklifi yapmıyorum, pazarlık yapmıyorum, sadece fiyat teklifi topluyorum. 1 hafta sonunda karar vereceğim.
---------------
ANLAŞMA SAĞLANDI.