serhats48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 k bolbol puan 200 TL
Kıbrıs, Azerbaycan ve yurtiçi, yurtdışı uçak biletlerinizi kendi hesabımdaki bolpuanlarla indirimli kesebilirim.
Pegasus bolbol puanlarla sadece vergi ve hizmet bedeli ödeyerek indirimli uçak bileti alabilirsiniz kış mevsiminde gerekli bolbol puan miktarı 10 k puandır vergi ve hizmet bedeli yurtiçi uçuşlar için şu anda güncel olarak 380 TL veya 470 TL arasında değişmektedir Bolbol puan transfer hakkı 5 kez ve bir ay içinde Max 5.000 bolbol puan transferi alabilirsiniz. Aldığınız bolbol puanların son kullanma tarihi tam 3 ay güncel ve yeni puanlardan transfer sağlıyorum. Yurtdışı uçak biletleri ise 25.000 ile 45.000 bolbol puan arasındadır. Pegasus bolbol puanlarımla kendi hesabımdan indirimli uçak bileti kesiyorum uçak biletlerinizde bolbol puanlarımla ekstralar ekleyerek cam kenarında koltuklar ve diğer istenilen seçenekleri ekleyebilirim. Sizin adınıza kendi hesabımdan kestiğim uçak bileti fiyatına bağlı olarak yüzde 30-35 arasında indirim uyguluyorum. Detaylı bilgi için PM veya telegram linkinden ulaşabilirsiniz.

PM attım dönüş bekliyorum