Selamlar, Pazaryeri bilinirlik sağlayacaktır güzel fikir.

Bende bir çok müşterime startı pazaryeri ile başlamasını ama kesinlikle ona bağlı kalmamasını öneriyorum. Sonuç olarak müşteri "Trendyol Müşterisi" sizin değil. Eğer kendim müşterilerinizi toplar, kendi portföyünüzü oluşturursanız, hem güzel kampanyalarla, hemde kulaktan kulağa yayılma ile orgnaikte de hızlı artış sağlayacaktır.

Araç pazarı SEO açısında çok da zor değil web de ( bence ) güzel bir SEO ile ilk 10 sırada çıkabilirsiniz böylece Google Ads Kelime Kalite puanının artar sayfalar içinde (bu sadece biri etkenlerden bir çok etkeni var. ) Kesinlikle Google ads tavsiye ederim, katelog google merchant kullanmanız gerekecek. SEO yada Dijital pazarlama bilmiyorsanız biraz zorlanırsınız, uzman birinden destek alabilirsiniz.

Biz İnşaat alanında bir müşterimize 2 ay içerisinde bu şekilde bir çıkış yakaladık. Bu tarz sektörlerde SEO çok etkili oluyor. Müşterinin tüm hareketlerini takip ediyor ve her bir içerikte müşteriyi satın almaya teşvik ediyoruz. Side bu yöntem ile ilerleseniz 3 ayiçerisinde organikte de çok başka seviyelere ilerlersiniz başarılar diliyorum.