Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır adsense ile haşir neşirim. Sıfırdan site onayından tutun adsenseye uygun web site hazırlamaya kadar yüzlerce proje yaptım.
Sıfırdan başlayan 5 kişiye eğitim vermek istiyorum. Bu eğitim pdf, ya da video olmayacak. Genel itibariyle sesli olarak olarak eğitim verilecektir.
Eğitimin içinde öncelikle hedefimiz kazanca yönelik olduğu için sektör önerisinde bulunuyorum. Bu eğitimi alan kişi uygun sektörü seçip beraber sıfırdan başlıyoruz.

Amacım teorik değil uygulamalı öğretmen. Belki de ilk siteniz ilk adsenizi sıfırdan nasıl kurup onay alacağınızı öğreneceksiniz.
Adsense onay süreci tamamlayana kadar ve para kazanana kadar sürekli destek veriyorum.

Yapılacak işlemler
Berber sektör seçiyoruz.
Uygun alan adı ve hosting tavsiye ediyorum
Daha sonra projeye uygun tema seçiyoruz. Yüzlerce tema sunuyorum. Tema, gerekli tüm eklentiler kurulum dahil bana ait.
Site kurulumunu beraber gerçekleştirip gerekli tüm ince ayarları beraber yapıyoruz.
Bütün ayarlar yapıldıktan sonra, içerik üretiyoruz. İçerik üretirken nelere dikkat etmesi gerekiyor, görselden seosuna kadar bilgi veriyorum.
Belirli makale paylaşıma geldikten sonra sıfırdan adsense kurulumu ve başvuru işlemerini yapıyoruz.
Adsense sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken her şeyi anlatıyorum.
Adsense onay aldıktan sonra kazancın artırımı için altın değerinde bilgiler veriyorum. Bütün süreçler tamamlandıktan sonra eğitim bitiyor.

Bu eğitimi alan kişi sonrasında aynı yöntemle para kazanabilir. Sadece web siteniz ve adsenseniz olmuyor aynı zamanda işi öğrenmiş oluyorsunuz.

Yukarda bahsettiğim tüm işler 5000 tl. 5 kişi ile sınırlıdır. Ciddi düşünen kendine yatırıp yapıp ilerde yüksek kazançlar elde etmek isteyen arkadaşlar profilimde WHATSAPP numarasından ulaşıp soru sorabilirler.
Sağlıklı iletişim içinWHATSAPP tercihimdir.