Hocam birşeyler öğrenmek ve çağa uymak önemli ancak size bu kadar uzun vadeli birşey özellikle şirket kurmanız için yapay zekayı tavsiye etmenin uygun olacağını düşünmüyorum.Ben yapay zekanın devrinin hızlı birşekilde biteceğini ve yerini başka birşeyin alacağını düşünüyorum.Çünkü şuan olduğumuz zamanda herşey çok çabuk değişiyor.Ancak kendinizi durmadan geliştirirseniz karınız çok yüksek olabileceğini düşünüyorum.(Yatırım tavsiyesi değildir.)
teşekkür ediyorum, kast ettiğinizi anladım. Ancak yapay zekadan sonra gelecek olan genel yapay zeka yani kendi kendine öğrenen, karar veren zeka. İşte bu zaman karanlığın içine dalmış olacağız. çünkü sonu bilinmiyor, ne yapılacağı ön görülemiyor.
Basit bir mantık yürütelim genel yapay zekadan.
yapay zeka eğer matematik, fizik, astronomi öğrenmeye başladığında sahip olduğumuz bilgiler çocuk bilgisi kalacak. kendi laboratuvarlarında kendi teknolojilerini geliştirecek
burada amacın para kazanma derdinde olmadığını özellikle belirteyim. o kadar karanlık bir kuyunun çeperindeyiz ki, para bile değersiz kalabilir.
şöyle düşünün, kendi kendine araba üreten bir fabrika 1 yılda binlerce üretebilir, tedarik zincirini kendi karşılayacabilir (yönetici ai) hatta araçlara bile kendileri binebilir (insansı).
bilim kurgu gibi görünebilir ancak süre çok uzak değil. ateşi bulduk, şimdi ormanı yakmak için mancınıl yapıyoruz.
iyi forumlar