Tamam, ben de sizden satın aldıktan sonra kullanıcı adı, foto vb değişiminde tik hazır olma durumu kaybolursa ne olacak diye soruyorum. Sonuçta kimse sizden aldığı hesabı olduğu gibi kullanmayacak.